Heeft u vragen over deze actie?Vragen? Bel 0900 77 55 555 (15cpm)

Kies uw iPad abonnement

Selecteer de krant en abonnementsvorm van uw keuze. Alle keuzes zijn in combinatie met een 2-jarig maandabonnement.

Krant

nrc.next
nrc.next helpt je de wereld te begrijpen op een manier die inspireert en tijd bespaart. Verschijnt van maandag tot en met zaterdag in de ochtend (voor 7.00 uur).

NRC Handelsblad
Onafhankelijke en betrouwbare kwaliteitskrant met veel aandacht voor wetenschap, economie en cultuur. Op compact formaat en met elke dag een extra bijlage. Verschijnt ’s middags (voor 18.00 uur). Op zaterdag ontvangt u NRC Weekend (voor 13.00 uur).

 

sluiten ×
Kies a.u.b. een krant.

Abonnementsvorm

nrc.next digitaal
Met een digitaal abonnement op nrc.next heeft u zes dagen per week vanaf 6.00 uur toegang tot de digitale editie en Optimum. Met de digitale editie leest u de volledige krant op uw iPad, smartphone of computer. Met Optimum leest u het nieuws alsof papier nog nooit heeft bestaan, optimaal vormgegeven voor uw iPad.

NRC Handelsblad digitaal
Met een digitaal abonnement op NRC Handelsblad heeft u maandag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur en werkdag toegang tot de digitale editie. Met de digitale editie leest u de volledige krant op uw iPad, smartphone of computer.

Wat is Optimum?
Speciaal voor nrc.next is er Optimum. Een online weergave van de krant. Hiermee leest u het nieuws alsof papier nog nooit heeft bestaan, optimaal vormgegeven voor uw iPad.

Digitaal + zaterdagkrant
Voor slechts € 2,- per maand ontvangt u ook elke zaterdag de papieren versie van NRC Handelsblad of nrc.next

Digitaal + maandag t/m zaterdagkrant
Voor maar € 9,- extra maakt u uw abonnement compleet. U kunt altijd en overal de krant lezen zoals u dat wilt, op papier of digitaal.

 

sluiten ×
Kies a.u.b. een abonnement.

* Verplichte velden

Price as configured: € 0,00


Kies uw iPad abonnement