Vragen over het iPadabonnement

Wat voor abonnement krijg ik als ik gebruik maak van deze actie? +-

Afgezien van het type iPad heeft u keuze tussen NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl. Naast digitale toegang kunt u desgewenst de papieren krant ontvangen.

Wanneer start mijn abonnement? +-

Uw abonnement start binnen twee weken na aflevering van de iPad. 

Hoe betaal ik voor het abonnement? +-

U betaalt voor het abonnement door middel van automatische incasso.

Wat is een digitaal abonnement? +-

nrc.next: 
Een digitaal abonnement op nrc.next geeft u maandag t/m zaterdag vanaf 7.00 uur toegang tot de digitale krant en tot Optimum en nrc.nl.

NRC Handelsblad: 
Een digitaal abonnement op NRC Handelsblad geeft u maandag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur toegang tot de digitale krant en tot nrc.nl.

nrc.nl: 
Een digitaal abonnement op nrc.nl geeft u onbeperkt toegang tot alle artikelen van NRC.

Meer informatie vindt u op digitaal.nrc.nl.

Hoe werkt het digitaal lezen van de krant op mijn iPad? +-

Informatie over het digitaal lezen van de krant vindt u op digitaal.nrc.nl.

Ik heb een andere vraag over het abonnement. +-

Herroepingsrecht +-

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen.

De retourzending van uw bestelling is voor rekening en risico van uzelf. U dient de retourzending compleet, in originele verpakking en staat, aangetekend en voldoende verzekerd retour te sturen. De kosten hiervoor bedragen € 8,60 voor pakketten met een waarde tot € 500 en € 14,45 voor pakketten met een waarde tot € 5.500 (prijswijzigingen voorbehouden).

U kunt uw bestelling retourneren aan:
Postbus 20
3990 DA
Houten

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dan kunt u dit doen door ons dit te laten weten via een ondubbelzinnige verklaring. U kunt deze verklaring naar ons zenden per e-mail aan: nrciPad@emailcontactcenter.nl of per post aan: NRC iPad Actie , Kaagschip 14, 3991cs, Houten.

Nadat u ons heeft geïnformeerd over het feit dat u gebruik  wenst te maken van uw herroepingsrecht, dient u uw bestelling  binnen 14 dagen aan ons retourgezonden te hebben.

Indien u dit wenst dan kunt u voor uw verklaring gebruik maken van de onderstaande tekst, maar u bent hiertoe niet verplicht.

---

Formulier voor herroeping:
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan NRC iPad Actie, nrciPad@emailcontactcenter.nl:
Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen(*):

 

Ontvangen op:

Ordernummer:

 

Uw naam:

 

Uw adres:

Uw handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):

 

Datum:

 

Plaats:

 

(*) Graag doorhalen wat niet van toepassing is.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Mocht u uw bestelling nog niet hebben ontvangen, dan is herroeping van de overeenkomst te allen tijde mogelijk.